Emelem kalapom, beleverem a...fejem a falba, ismét, újra, de inkább már abba sem hagyom. A facepalm ráragadt a' arcomra. A fülemen átengedem az információt; jobb oldalon a bejárat, távozni a bal oldali hallójáraton keresztül tetszenek majd, gyorsangyorsan, mert senki nem kíváncsi odabent Önökre.

Selekta! Mindent megkérdőjelezni, semmit sem elhinni sokkal messzebb-feljebb áll a paranoiától, mint az elsőre hinné az ember. A paranoia átmeneti állapot amúgy is; Mulder falán is ott volt, úgy hívták "I want to believe". Na most pontosan ez itt a lényeg lényege, hogy hinni akarunk, nem Neked, nem magamnak, nem a fülemnek, vagy a szememnek, hanem abban, hogy ez a lét nem az, amire hivatottak vagyunk. Nem a fogyasztói társadalom kloákájaként habzsolás, felesleges tárgyak halmozása, másokmondjákmeg-mitengedjafejedbe-tv, ösztönök és funkciók elcsökevényesítése, szabad gondolkodás szorító kettős dióban...

 

 

 

A kapitalizmus halott, ezt már régóta tudjuk. Kérdés: élt-e valaha?

Azt akarják mondani, hogy nincs kiút belőle. HAHAHAHAHA, hogy a picsába ne lenne; valódi kommunizmus, diktátor-vezetők nélkül. A megoldást, a válaszokat, a kérdéseket, a kulcsot, a tudást ingyen és bérmentve adták a kezünkbe - úgy hívják, internet. Viszont a hurkot minden eddiginél jobban kellene szorítani a plebs nyakán; a port iszonyatos sebességgel kell most hinteniük, hogy senki ne lásson át rajta. Jajveszékelés, sírás, nyomor, háború itt-ott. UGYAN MÁR!

Elhitted? Elhitted a hidegháborút? Elhitted a Közel-keleti válságot? Bejrútot? Elhitted az arab felkeléseket? Elhiszed Szíriát? Nigériát? Elhitted, hogy fogynak a készleteink, hogy JÁÁÁÁJ, NINCS MIT ENNI?! Most komolyan? Nézd meg, mekkora Afrika, mekkora Oroszország. Népsűrűség? Naugye.

 

Elhitted, hogy tárgyakra van szükséged? Miért nem inkább új élményekre? A videolejátszó, amiért kileveleztél hugyos korodban, hol van most...? Viszont azt sosem fogod elfelejteni, hogy a nyári táborban...este...sör...fesztivál...szilveszter...szalagavató. Meg ilyenek.

 

Hogy ezzel a nyomorult kormánnyal nem lehet mit kezdeni, azt sem értem. Oké, eléggé visszatetsző lenne az Unióban megpuccsoltatni adott tagország adott (még szörnyűbb - megválasztott! o_O) ön-és közveszélyes kormányát, de én azért annyira szeretném azt látni...az összefogást, együtt gondolkodást és a "bólogatókutya-nép" idióta bábukon való átlépését jelentené.

 

Ah. válogassátok meg, mit engedtek a fejetekbe. lécci.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proxima.blog.hu/api/trackback/id/tr33968176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása