Gettósodás és félelem címmel találtam ma egy videót a zindexen.

Igen, elgondolkodtató, igen, felháborító, igen, megdöbbentő. Ám van pár dolog, amit én helyből hozzátennék:

раз- a városban két, lényegesen különböző életstílusú- és felfogású cigány csoport él, a riportban mindkét csoport képviseltetve vagyon hozzászólással. Az élelmes és figyelmes néző észre is veszi a különbséget, de ez a videoban valamiért nem hangzik el, holott nem tudnám egy kalap alá venni őket.

два- ami a közbiztonságot illeti, a mostani állapot létrejöttében nem kis szerepe van annak, hogy a rendőrség tagcserére kényszerült 2005-ben, vesztegetéses ügy miatt. Az újonnan szolgálatba állított rendőrök munkája nyilván a riportban is elhangzó számok miatt is kevésbé tűnik hatékonynak, mint elődeié, de...

три- a Jobbik hangja a városban Szögi Lajos tragikus halála óta erősebb.

четыре- jaj, hát csak annyi, hogy a Cs. József meg azért hagyta a fideszt a jobbikért, mert neki a narancsos nem volt eléggé radikális.

Ahogyan Mr. Immortalis mondja, nehéz kérdések ezek, kéremszépen.

A bejegyzés trackback címe:

https://proxima.blog.hu/api/trackback/id/tr171204268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása